Welkom bij TiCo muffins and more

Gezonde en unieke snacks voor paard en pony

TiCo Muffins And More is tot stand gekomen doordat ik zelf opzoek ben gegaan naar gezondere paardensnacks. Vaak zitten in de standaard paardensnoepjes heel erg veel toevoegingen zoals suikers bewaarmiddelen en kleurstoffen. Daarom ben ik zelf de keuken ingestapt en beginnen experimenteren met natuurlijke ingrediënten. 

Niet veel later onstond er een leuke en unieke snack voor paarden: " bakmix voor paardenmuffins"        Maar waarom een bakmix? Wel, ik wou dat je al de ingrediënten kon zien en zo weet je ook exact wat je aan je paard of pony geeft en zeg nu zelf wat is er leuker dan lekker bakken voor je paard of pony?  

De bakmixen bevatten geen toegevoegde suikers bewaarmiddelen of kleurstoffen en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten Zo heb je een lekkere unieke en gezonde snack voor paard en pony. De muffins zijn te maken door jong en oud. Met een uitgebreid recept word alles stap voor stap duidelijk uitgelegd. 

Tot slot waar komt de naam TiCo nu vandaan? De bakmixen waren bedacht en uitgewerkt en klaar voor verkoop maar alleen de bedrijfsnaam ontbrak nog. Natuurlijk moesten de muffins eerst geproefd en goedgekeurd worden en dat was de rol van mijn eigen paarden. Omdat mijn paarden een hele grote rol spelen in mijn leven dacht ik natuurlijk ook aan hun voor een naam en ja hoor zo is de naam TiCo onstaan. De naam TiCo komt van de namen van mijn 2 paarden Karentino en Courage.                

Zo dat het verhaal van TiCo in een notendop.                                                                                               ik wens je heel veel shop en bakplezier toe!